HUIDIGE PAGINA: NIEUWS

Vier awards voor New Holland Agriculture


Door Martijn Lamberts, 13-01-17 om 15:11


De ‘American Society of Agricultural and Biological Engineers’ (ASABE) heeft de IntelliBale™ ISOBUS klasse 3 Tractor & Pers automatisatie voor de New Holland Roll-Belt™ Series, de SmartTrax™ met Flex Technology, het CX/CR Everest 20 levelling systeem, en de T7 Heavy Duty Versterkte Motorrem uitgeroepen tot de winnaars van de AE50 awards 2017. De AE50 awards prijzen de meest innovatieve ontwerpen binnen de landbouw- en voedingsmechanisatie.

“Wij zijn blij en vereerd met de erkenning die we gekregen hebben van ASABE voor onze innovaties binnen de landbouwsector.”, zei Carlo Lambro, Brand President van New Holland Agriculture. “Elk van onze technologieën zijn ontworpen voor efficiëntie, toename in productiviteit, en bieden landbouwers vooruitstrevende machines om kwalitatieve resultaten te bereiken.”

Bedrijven van over heel de wereld dienen ontwerpen in voor ASABE’s jaarlijkse AE50 competitie, tot 50 van de beste producten worden gekozen door een panel van internationale gerenommeerde ingenieurs. De jury selecteert innovatieve producten die het best bijdragen aan de vooruitgang van de machinebouw voor de voedings- en landbouw industrie.

Bron: De Loonwerker.nl


Reacties

0 reactiesReageren


Naam:
E-mail:
 
Reactie: