HUIDIGE PAGINA: NIEUWS

Nieuwe website Claeys M80 gelanceerd


Door Martijn Lamberts, 23-02-11 om 01:38


Nadat de eerste website reeds in 2004 werd gelanceerd en de tweede versie daarvan begin 2006, is er nu versie 3.0! Ik kan het rustig een uit de hand gelopen hobby noemen. Waarom er zoveel tijd heeft gezeten tussen versie 2 en 3 moge duidelijk zijn.

Op het moment van schrijven staat er 1 fotoalbum online. Te weten het, al bekende, Claeys M80 album. Echter is deze geheel opnieuw ingedeeld en zijn de foto's opnieuw ingescand, zo mogelijk in hogere resoluties. Ook zijn ze op zo'n manier bewerkt dat krassen en vlekken bijna niet meer te zien zijn. Niet teveel natuurlijk, het oude mag best gezien worden.

Nieuws
Als u dit leest bevindt u zich op de geheel door mij ontworpen en gerealiseerde nieuws pagina. Hier komt het laatste nieuws uit het akkerbouw land en ander gerelateerd nieuws op te staan. Veelal zal dit nieuws zijn wat te vinden is op andere landbouw websites, vandaar een duidelijke bronvermelding.

Elk nieuwsitem komt in een categorie te staan. Wanneer de nieuws database voller wordt is het op deze manier makkelijker zoeken naar oude items.

Gastenboek
Ook is er weer een gastenboek te vinden op de website. Wij vinden het leuk als je een bericht achter laat! Het is altijd goed om te weten wat onze bezoekers van de website vinden. Zo kunnen we blijven ontwikkelen.

Twitter Feed
Helemaal van deze tijd. Ja, ik Twitter. En dat doe ik onder de naam @MartijnLamberts. Rechts op de website worden mijn laatste 5 Tweets weergegeven. Dit kunnen normale Tweets zijn maar ook reply's en retweets. Als u bekend bent met Twitter zullen deze termen herkenbaar zijn.

Volg mij op Twitter!

Achtergrond
'Achter' deze website zit een heel online admin systeem. Hierdoor kan ik snel en makkelijk nieuws, links en foto's/ fotoalbums toevoegen. Dit alles maakt het voor mij een stuk makkelijker om de website up to date te houden. Bezoekers kunnen dus rekenen op een website waar altijd wat nieuws op te vinden is!

Veel plezier op de website,
Martijn Lamberts

Bron: Claeys M80


Reacties

4 reacties

A.W. Jansen

29-05-11 om 20:52

Hallo,
In de jaren 1962 tot en met1967 heb ik met een claeys m80 gemaaid het is er nog een met afzakinrichting, ik heb er nog enkele foto"s van.
Mocht je er belangstelling voor hebben dan wil ik die wel sturen.

Groetjes Antoon.

Dirk de Boer

18-07-12 om 21:56

Beste A.W. Jaen.
Ik heb nog een Cleays M80 van 1963. De afzakinrichting zit er niet meer op. Kun je mij een aantal afbeeldingen sturen?
Ande bel mij ook even op 0652401221.

Met vriendelijke groet,
Dirk de Boer

Jan Blom

22-05-14 om 19:50

hallo,
ik ben een van de vrijwillige van een museum voor oude landbouwmachines in de Haarlemmermeer. nu hebben wij een Claeys M80 maar geen handboek en onderdelenboek erbij. kan iemand o daar aan helpen of vertellen waar we die kunnen kopen?
ook vragen we de boeken voor de Claeys 103. groet Jan Blom

Luc Ollevier

25-01-19 om 16:36

Beste,
Kan iemand me vertellen welke diameter de dotrommel van M80/M89 heeft? Breedte is als op de M103, maar de diameter?
Beste dankReageren


Naam:
E-mail:
 
Reactie: